Ung i næringseiendom

 

Utfordring

Eiendomsbransjen er en tradisjonell bransje, som står overfor store endringer. Endringene blir sannsynligvis større enn til og med hva mange unge forventer.

 

Kombinasjonen av underholdning og faglig relevant innhold var genial. Underholdningen ga en verdi til det faglige som jeg ikke har sett før. Alle 200 i salen var med fra første sekund. Toppscore!
— Thomas Anglero, Innovation Director IBM
 
5B5A2892.jpg
 
 
 

Kyrres bidrag

Med øvelser for tanke, kropp og kommunikasjon fikk tilhørerne erfare forskjellen mellom den gamle og den nye måten å være i eiendomsbransjen på. Enkelt sagt: Fra lineær til sirkulær bevegelse. fra det å gå i en retning til det å bevege seg i alle retninger.

Kyrre integrerte kunnskap fra samarbeidet med Context AS, ledende rådgiver på bærekraftig byutvikling, inn i foredraget. Trender for de neste 30 årene som ble visualisert fysisk for å vise graden av forandring var f.eks. nye finansieringsmodeller, helhetsperspektiv og byutvikling, økt brukermedvirkning, transport, materialvalg, mer komplekse prosjekter og bedre samarbeid i kontraktsforhandlinger.