Forestilling

Kyrre Texnæs er en anerkjent danser og koreograf, og har lang erfaring som koreograf og regissør for ulike forestillinger. Han har jobbet med alt fra symfoniorkestre, til reklame- og musikkvideoer, og dansekoreografi med ansatte i bedrifter.

 
 
Forestilling, orkester
 

Koreografi av orkestre

Kyrre har vært en pionér i forhold til å koreografere og regissere symfoniorkestre, og har hatt en rekke konserter med blant andre Oslo Filharmonien, Kristiansand Symfoniorkester, Orkester Norden, Hærens musikk-korps og Sinfonietta Innlandet.

Kyrre sammenligner det å lede et symfoniorkester med å lede en bedrift, bare i komprimert form. På kort tid skal 100 mennesker med ulike oppgaver levere skyhøye tekniske prestasjoner, samspille optimalt og skape en enestående opplevelse for sitt publikum.

Passer for orkestre som ønsker å fornye sitt uttrykk på scenen med musikk og bevegelse. Som vil oppleve en ekstra dimensjon i samspillet, entusiasme hos musikerne, og bedre musikalsk kvalitet. Få innsikt i hvordan gå forbi rollen som musiker og oppheve “den fjerde veggen” mellom orkester og publikum.

 

Dans for bedrift

Passer for bedrifter og organisasjoner som vil skreddersy en forestilling med profesjonell hjelp, der de ansatte kan være med. Som vil se verdiene i bedriften eller temaet for konferansen bli kommunisert på en minneverdig måte gjennom forestillingen.

Gi de ansatte som deltar i forestillingen en teambuilding-opplevelse som beveger, bokstavelig talt. Opplev hvordan prinsippene for å gjøre en forestilling har stor overføringsverdi til daglig arbeid og kommunikasjon. Vis at dere byr på dere selv for å skape minneverdige opplevelser, enten det er ledere for egne ansatte eller ansatte for bedriftens kunder.


Kyrre har vokst som skuespiller. Så tilstedeværende. Det var rørende.
— Erik Poppe, regissør (There 2015, Operaen)
 
 
dans for bedrift
k3.png
 
 

Korte underholdningsinnslag

Passer for bedrifter og organisasjoner som vil ha et underholdningsinnslag på ca 15 min med faglig relevans, til for eksempel konferanser, foredrag, kick-off og andre samlinger. Få en skreddersydd introduksjon for deres bedrift eller konferanse.

Velg mellom ulike temaer som passer for konferansen eller seminaret. Book et tilhørende foredrag eller workshop som tar det fra inspirasjon til læring. Sikre at publikum har opplevd noe annerledes og minneverdig.

 

Helaften forestillinger

Passer for bedrifter og organisasjoner som vil gi sine ansatte eller kunder en større kunstnerisk opplevelse, som også er faglig relevant. Er utmerket som oppfølger til for eksempel konferanse, kick-off eller andre samlinger. Se elementer fra forestillingen gå gjennom som en rød tråd på dagtid, som en teaser for kveldens store happening. Få en skreddersydd introduksjon for deres bedrift eller konferanse. Opplev en time med uhemmet kreativ utfoldelse på scenen. Se ansatte og kunder bli invitert på scenen og inn i en ekte forestilling.

Dette var en inner 10’er, nei, en inner 11’er. Du har akkurat høstet dobbelt så stor applaus som noen gang har blitt gitt her i Citykonferansens historie.
— Andreas Borch-Nielsen, daglig leder NæringsEiendom
 
forestilling, helaften