Start en god bevegelse


Kyrre Texnæs beveger og inspirerer både bedrifter og næringsliv, kulturliv og privatpersoner. Opplev den magiske dynamikken gjennom faglig relevante forestillinger, foredrag og workshops, eller via personlig coaching. Alle aktiviteter har bevegelse og bevissthet som utgangspunkt, gjerne med en humoristisk tvist.

 
 

Foredrag


Kyrre Texnæs er en anerkjent foredragsholder på konferanser og events, og for bedrifter og organisasjoner. Alle foredrag skreddersys i forhold tema og ambisjon, med kunnskap om bevegelse som innfallsvinkel.

 

Workshop


Kyrre Texnæs har ledet en rekke workshops for bedrifter, næringsliv, skoler og kulturliv. Workshopene er unike i form  og skreddersys i forhold tema og ambisjon, med fysisk bevegelse som utgangspunkt.

Coaching


Kyrre Texnæs tilbyr coaching for alle som ønsker personlig utvikling, og som vil sikre stabil fremgang mot kreative, personlige eller profesjonelle mål. Coaching kan foregå både individuelt, og i grupper.

 
 
 
K tilt 1.png
 

Forestilling

Kyrre Texnæs er en anerkjent danser og koreograf, og har lang erfaring som koreograf og regissør for ulike forestillinger. Han har jobbet med alt fra symfoniorkestre til reklame- og musikkvideoer.

 
k3.png
 

Studio

 
 
 

Med Vulkan som et møtepunkt, er Kyrre Texnæs Studio et fysisk rom hvor kultur og næringsliv møtes. Kyrre Texnæs Studio leies ut for organiserte aktiviteter og workshop, til næringslivet, kunstnere og kreative aktører.

Dansegulvet i Kyrre Texnæs studio er 10x6 meter, med heldekkende speil på den ene langsiden. Det er 1 toalett med dusj. Studio har scenelys i tillegg til normalt arbeidslys, samt godt lydanlegg.