Kyrre er en pionér innen kultur og næringsliv.

 

Bli kjent med Kyrre

Kyrre Texnæs er prisbelønnet danser og koreograf og tidligere toppidrettsutøver. Han er en pionér innen kultur og næringsliv, anerkjent foredragsholder, entreprenør og eier av Kyrre Texnæs Studio.

Kyrre Texnæs er grunnleggeren av Creator of Movements AS, som spesialiserer seg på å skape gode bevegelser gjennom foredrag, workshops og forestillinger.

Kyrre har en unik innsikt i temaet bevegelse og bevissthet, og er kjent for sin engasjerende, personlige og humoristiske formidlingsevne.

 
5B5A2892.jpg
 
Kyrre Texnæs er selve prototypen på og rollemodellen for å være kulturentrepenør

— Tone Øvrebø Johansen, leder Skuespiller- og danseralliansen
 

Creator of Movements

All virksomhet knyttet til Kyrre Texnæs handler om forståelsen av samspillet mellom bevegelse og bevissthet. Forståelsen oppnås gjennom fysiske øvelser som demonstrerer hvordan vi beveger oss enten på et individnivå, i organisasjoner eller i samfunnet.

Som Creator of Movements har Kyrre i over femten år formidlet kompetanse om bevegelse gjennom forestillinger, foredrag, workshoper og ulike prosjekter. Han har jobbet med mange ulike typer bedrifter, blant andre Forsvaret, Statkraft, Oslo Filharmoniske Orkester, Oslo Universitetssykehus, Aspelin Ramm, Telenor og NRK.

Metode

I kjernen handler det om en forståelse av samspillet mellom fysiske bevegelser og mentale tankemønstre.

Forståelsen oppnås gjennom fysiske øvelser som demonstrerer hvordan vi beveger oss som mennesker, i organisasjoner eller i samfunnet. 

Når vi kjenner igjen bevegelsesmønstret, kan vi også gjøre noe med det.

 
 
K tilt 2.png